Şanlıurfa'da sağanaktan kaçamadılar: Ummadıkları yerde ıslandılar!

Haliliye'de sağanaktan kaçan vatandaşlar 'kapalı' durağa sığındı ancak sızıntı olması sebebiyle durakta bile sağanağa yakalandı.

Şanlıurfa'da sağanaktan kaçamadılar: Ummadıkları yerde ıslandılar!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HALİLİYE- Şaşkınlık veren olay Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesi Halk Eğitim Merkezi önündeki durakta yaşandı.

Aniden bastıra sağanak nedeniyle vatandaşlar ıslanmamak için durağa koştu. Yazın sıcak havalarda kullanılmak üzere klimaların olduğu ve bu sebeple camekan ile kapalı şekilde tasarlanan durak, yağmurdan korunmak için en doğru yer olarak görüldü. Umulan olmadı. Durağa giren vatandaşlar, bazı yerlerde deformasyon olduğu ve sızıntı yaşandığını gördü. 

Oturma yerleri ve durak içinin de yağmur sularıdan dolayı korunaksız hale geldiğini gören vatandaşlar “Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk” yorumunda bulundu. 

Şanlıurfa'da sağanaktan kaçamadılar: Ummadıkları yerde ıslandılar!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.